duminică, 1 februarie 2015

Creator CFG-rui CS

Generator fisiere config (cfg) pentru Counter Strike 1.6

Acest generator este unul aproape complet. Poti creea cu el fisiere config care sa te ajute in joc. Cu acest generator se pot creea binduri de miscare (inainte, inapoi, etc), se pot binda tastele pentru arme, se pot binda tastele pentru comunicare (say, team say), se pot binda tastele pentru meniul de cumparare si cumpararea automata a armelor, se pot binda tastele pentru consola sau screenshot si se pot seta cvaruri pentru jucator.
Setarile de cvaruricare se pot face: volumul sunetelor si al muzicii, luminozitate, mana folosita pentru arma (stanga, dreapta), rate, fps, numele jucatorului, net graph (graficul de fps) si multe altele.
Cand ai terminat de completat forumularul (nu trebuie completate toate campurile ci doar cele pe care le vrei tu), dai click pe "Am terminat" si copiezi rezultatul intr-un fisier text, pe care il salvezi cu extensia cfg, dupa care il copiezi in folderul cstrike al jocului tau. Pentru a activa configul in joc, dai in consola exec nume.cfg (numele cu care ai salvat cfg-ul).
Atentie! Pentru completarea acestui formular folositi Internet Explorer sau Mozilla! Pentru alte browsere nu garantam succesul!
Pentru instructiuni de folosire si completare a Generatorului intreaba aici.

Link creator de cfg: Click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu